Alla inlägg under december 2011

Av Mia - 11 december 2011 10:05


Idag mår jag riktigt bra överallt, förutom att min kropp är totalt mörbultad. Det kan jag ändå helt bortse ifrån, för idag kommer min pojkvän hem från England, och det kommer bli aawesoome!! 

Ska sova lite till nu, kan nog behöva det. 

Av Mia - 10 december 2011 07:36


Trodde inte jag skulle kunna sova inatt, men jodå.. Som en sten! Vaknade kvart i sju imorse med världens värk i armar, och axlar. Say what? :S förmodligen efter cykelramlingen igår, eller att jag kanske legat och spänt mej under natten. Vet ju aldrig riktigt vad jag har för mej när jag sover. Kan jag få panikångestattacker i sömnen så kan jag säkert få spänningsvärk också. 


Ska kränga i mej lite frukost nu så jag kan påbörja dagens hemma-projekt. 

Av Mia - 9 december 2011 23:54


Jag skall lära mig leva igen

hitta vägen ut

kanske en vän

som alltid finns där

och står ut med mig som jag är


Jag har sprungit åt olika håll

i min rastlöshet

utan kontroll

tills känslorna frös

och min ångest blev skoningslös


Hjälp mig att leva

det finns kanske ett sätt

om jag går i cirklar

så visa mig rätt


Jag har sett mycket mer än du tror

och betalt min skuld

fast den var stor

Vem hjälpte mig då

när jag nådde mitt Status Quo


Jag har svikit och ångrat en del

men förstår ändå

hur det blev fel

Nu frågar jag dig

finns det ännu plats för mig

Av Mia - 9 december 2011 23:27

Med grym ångest, och laptopen i sängen. Nordman i de skrunkliga högtalarna - det är det enda (odestruktiva) som riktigt mildrar när det är som svårast.  Åtminstone ikväll.
Försöker bara stå ut.  Annica kommer hit imorgon och håller mej sällskap under dagen. Awesome friend is awesome.
Det går över. Allt kommer bli bra. När detta är över kommer allting bli bra. 
(I knew I loved you before I met you.) 

Av Mia - 9 december 2011 16:25


Är helt slut och fullkomligt gråtfärdig. Kommit hem från jobb och sitter fortfarande med jackan på, orkar ingenting. Det ligger drygt 13 kilo hundmat i skuffen på bilen som jag helt enkelt inte orkar släpa upp för trapporna idag. 

Grym ångest inför imorgon. Idag har varit kaos. Cyklade omkull imorse och slog mej som fan. Det var faktiskt Loppans fel egentligen. Sen har jag har spytt, och varit allmänt blek och ynklig, och ovanpå detta sov jag grymt dåligt inatt. Jag vill verkligen gå på julfesten med jobb imorgon, men vet inte om jag kommer kunna. Vi får väl se, vi får väl se. 


Idag är en sån dag då man lika gärna kunnat ligga kvar i sängen och sluppit allt jävla skit som finns. 

Så mycket ångest. Vilket skit. 


Ska hem till pappa och äta, mamma är på julfest. Sen ska jag hem till Annica och titta på idolfinalen. Med den turen jag har haft hittills, så lär väl Robin vinna... Men allt kommer bli bra, bara jag kommer dit. Så säger det swiiiiisssshhhhhh så är allt dåligt borta! Så det så. Annica <3


(och ingen alkohol får jag dricka heller ... vad fan är det för mening?)

Av Mia - 9 december 2011 06:22


Har sovit fantastiskt dåligt inatt, och klockan ringer om två timmar. Funneh? Så jag kände att jag lika gärna kunde gå upp och beställa lite julklappar, så det blev gjort. Knappade hem Zoltans julklapp smidigt och lätt. (Den obligatoriska rabattkods-googlingen lönade sej ännu en gång <3)

Visste också vad jag skulle köpa till min lillebror, men när jag letade efter det på coolstuffs hemsida, så fanns det inte ett spår någon stans. Vilket skit. Nu har jag nämligen inte den fetblekaste aning om vad jag ska köpa till honom. Inte till mina föräldrar heller, för den delen. Jag kan vara riktigt sämst på julklappar, om det vill sej illa. Ibland får jag snilleblixtar, men det är fan inte ofta - och om det jag vill ha då inte FINNS .... då kan man stå där helt och hållet handfallen. 


Vet att jag verkligen borde sova en timme till, men det får bli ett par therazane-dailys först så jag kan få den där nedrans enchanten nån gång. 

Av Mia - 6 december 2011 15:21


Tack alla fantastiska, underbara personer som stöttar mej i allt. Jag har nog världens bästa och mest pålitliga kontaktnät av stabila klippor att luta mej mot när det gäller. 


Ett extra stort tack, och en hel hög med kärlek, till min älskade Zoltan som står ut med mej i ur och skur (än så länge). ;)

Av Mia - 3 december 2011 12:55


Aah, vilken bra morgon. Sov hos Zoltan inatt, fick frukost på sängen. Såg ett avsnitt Master Chef US och han gav sej på att försöka eggs benedict.. Det gick väl sådär ...... men ändå gulligt!

Nu bär det av till Luciaträning i stallet, får se om vi lyckas knåpa ihop något. Ska hämta sångpapprena hos mamma och pappa först. 

Tillbaka till västra hamnen efter det, Manchester United spelar tydligen ikväll, och som den fantastiska flickvän jag är så ska jag givetvis vara med och heja. Har dock krävt att få ha tröjan under första halvlek, haha. Rätt ska va rätt, så det så. 


Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards