Alla inlägg under augusti 2010

Av Mia - 14 augusti 2010 00:40

Passar Bebbe igen. Hon gillar min Guns n' Roses filt, och har bäddat ner sej i den. Trodde aldrig jag skulle gilla en chihuahua, men nu är det till och med tre som jag bara tokälskar. Och Loppan blir alltid lika glad när Bebbe kommer. 

Mår sjukt mycket bättre nu, efter kycklingkebabtallrik, lite sömn, Mario Cart, hundpromenad, en massa vatten och chill. 

Imorgon drar jag och Molle en sväng till Malmö City Horse Show på Ribban och kollar lite. Jag blir nog inte långvarig ändå, måste tänka på att vila. 

Av Mia - 13 augusti 2010 15:39

Det börjar ordna upp sej. Jag är hästägare. Coolt. Grät när jag hade skrivit på kontraktet, och lovade att bjuda på tårta på måndag. Det får väl bli min eftertraktade ananspaj. Åtminstone är den det på jobb. 


Två böcker är lånade på biblan, jag har godis och kvällen ska helt och hållet ägnas åt återhämntning. Bok, TV-spel och godis. Får nog kila ner och köpa mej lite choklad och en falafel. Sen fett med chiiill. Jag kommer bli en helt ny människa, förhoppningsvis, eftersom vare sej kroppen eller huvet är i fas med mej just nu. 

Av Mia - 12 augusti 2010 22:56


Nej jävla ÅH.

Det är inte lönt. 


Jag ska kasta allt när jag går

fräta bort allting med Thinner

speciellt som man aldrig får glömma

Av Mia - 12 augusti 2010 22:05

Det blir underskrift imorrn ändå. Yikes! :D 

Pajen uppskattades på personalmötet, alla åt nog mer än de egentligen borde. 

Stack upp till stallet. Fick supermycket gjort som vanligt. Ha ha. Ströade upp boxen och rullade upp fyra lindor. Japp, det tog fyra timmar. Ärligt!


Får möjligtvis igång mitt eget WoW account i slutet av månaden, och det är väl meningen att jag ska börja raida med Perlan & co. Om jag vågar. Fick i läxa att tanka några random instanser meeen jag skolkade. Oj. Jag gör det imorgon. Har inget självförtroende på den biten heller, även om jag vet att jag har tillräckligt bra gear för att paladinen ska sköta sej själv. 

Nog om det. 


Tänkte sova om typ en halvtimme. Så tidigt har jag inte gått och lagt mej på evigheter. 

Av Mia - 12 augusti 2010 09:16

Klarade natten rätt så bra, men vaknade nyss av en panisk hostattack. Insåg att jag fått ont i halsen också. Nåde mej om jag är sjuk på söndag när min häst kommer hem. Får kränga ingefära, det hjälper alltid. Vi skulle egentligen skrivit kontraktet imorgon ju, men det blir inte så. Kan lika gärna göras på söndag. Klart jag har vatt sjukt överpepp, men jag klarar två dagar till. 


Nee, det får väl bli äggmacka till frukost. Funderade på att sticka till stallet en liten vända innan jag drar till jobb, men vi får se hur det blir med den saken. Då måste jag ju pumpa min cykel, och eftersom jag sa till gubben i cykelaffären att jag skulle lämna in den hos honom så måste jag gömma mej och hoppas att han inte ser mej. 

Eller så struntar jag i frukosten och äter bara paj till lunch? Låter ändå som en strålande idé, bara sådär apropå. 

Av Mia - 12 augusti 2010 00:18

Frossa. Gåshud. Skallrande tänder. 

Jag vet inte om jag fått feber pga luftrörskatarren jag dragit på mej,

eller om det är allt annat som spökar. 

Orkar nog inte ens bry mej. Egentligen. 


Mår illa. Inget ovanligt. 

Kommer hosta mej fördärvad så fort jag lägger mej ner. 

Underbart. Fuck. Orka. Spelar ingen roll. Ingen alls. 


I blame the world for making me such a freak

but the world wants to blame it on me. 

Av Mia - 11 augusti 2010 21:48

Personalmöte imorrn, och jag har nyss bakat ananaspaj att ta med. Under tvång. Visst, jag hade ju kunnat låta bli men har lite mer självbevarelsedrift än så. Är inte så jätteintresserad av att bli halshuggen av Hannes. Inte än. Det kanske kommer en dag, och då ska jag låta bli att baka paj. 

Sjukt najs dag på jobb, första dan med Karro på överlänge. Så kom Gräs också och det är alltid bra. Ändå ganska produktiv kväll med pajbak, diskning och har också hunnit med en kopp kaffe inne hos Mario. 

Var dessutom hos polisen och skulle fixa mitt pass imorse, men eftersom både pass och ID har gått ut, var jag ju tvungen att ha med mej någon som kan styrka att jag är jag. Som om det skulle vara någon skillnad idag och för en månad sen? 

Blir kvällsrunda med Annika och Jazz om 5 min. 

Är det förresten dåligt att kranen i badrummet hostar ut vatten? 

Av Mia - 10 augusti 2010 21:29

Igår kom älski hit och lagade mat med mej. Köttfärssås från scratch med färska tomater, champinjoner och vin. Spelade Wii halva natten, blev rätt grymma på golf och gick och la oss vid tre. 


Jag och Loppan åkte till My One vid två idag, mest för att jag behövde en metallskrapa och ett grått grimskaft. Sistnämnda fanns inte, så det fick bli ett svart, två wetrap och en svindyr borste. Poppy nöjde sej med två torkade tjurmuskler. (Nej, det gjorde hon nog inte ändå, men det var allt hon fick.) 


Nu är det bara tre dagar kvar till kontraktet skrivs, och jag börjar bli nervös. Hysterisk? 

Om jag bara kommer ihåg att djupandas, så blir nog allting bra. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards