Alla inlägg under april 2010

Av Mia - 6 april 2010 03:47

Jag kan inte räkna alla omgångar Bejeweled Blitz jag har spelat den här natten. 577 650 poäng har jag nördat ihop. 

Klockan är tio i fyra på morgonen, och jag ska egentligen tvätta om tre timmar, men kommer skippa det eftersom vi nog får åka till akuten med Litos fot. Jag har försökt kurera den med både is och Back on Track, men det är väl lika bra att åka och kolla. BoT'en hjälper ju ändå inte med en gång. 

LinuXx är här också, han försöker lära sej korttrick, men det funkar aldrig när han tränar på mej. Nu spelar pojkarna Skate 2 och jag dör av frustration för att de hela tiden skrattar som Sean Banan (påskMalin, om du läser detta så pliiz läs "Sean" som det står ;D)

Av Mia - 6 april 2010 02:57

Katterna har börjat öppna dörrar i lägenheten. Dörrar som öppnas inåt! Sjukt märkligt. 

Det började förmodligen med att de lyckades ta sej in i klädkammaren, och där fick de tag i Loppans torkade levergodisar. De har gjort samma sak med köket, fått fatt i kyckling från soporna, samt att de har öppnat kylskåpet ett antal gånger också. Blodad tand, I guess? Jag har nu blivit tvungen att låsa både klädkammaren och köksdörren. 

Jag vet dock inte riktigt vad jag ska göra med garderobsdörrarna, eftersom de tar sej in i Litos garderob och välter ut alla hans kläder... 

Av Mia - 4 april 2010 12:19

Hela gårdagen var överpepp! 

Stack först till stallet och red Titan, sen påskmiddag hos mamma och pappa. Äckligt mätt!

Annica hängde på när jag och Lito skulle åka hem, så vi förfestade här. Delade på en baginbox. Jack kom också över, och Loppan var jätteduktig, skällde bara "normalmycket" och stannade på sin plats tills hon fick gå fram och hälsa, helt utan morr!

Utgång till KB, (Lito och Jack stack till Inkonst) och mötte upp Malin och Linda. Fetnajs musik och härlig stämning. Kaxade med nån mysko snubbe i rökrutan som tyckte jag var otrevlig? 

Var sen nån ännu konstigare liten kille som gjorde ett oerhört tafatt försök att ragga på mej. Just då anlände Lito, och killen gled obemärkt iväg. Skratt! 

Dansade som fan på scenen, till vi kände oss färdiga hämtade vi Litos cykel vid Inkonst och drog till Stippes. Fick förmodligen för mycket mat där, och jag orkade inte ens äta upp min hamburgare. Ofta? 

Lito ramade mej hem, och jag minns knappt hur det gick till, mer än att det var vingligt. 

Av Mia - 3 april 2010 01:08

Kom aldrig till KB, ångesten sa stopp så det är väl lika bra att sova. 

Av Mia - 2 april 2010 20:48

Utanförskap kan te sej så olika. 


The past is only the future with the lights on. 




Jag ska försöka bli pepp för utgång. GLHF. 

Av Mia - 2 april 2010 13:44

Lito har åkt på påskmiddag, och här sitter jag, matt och med ångest. Jag kunde inte följa med, mitt huve orkade inte. Jag får vara hemma och kurera mej med lite städning och sömn .. 

Får se om man pallar utgång ikväll då =/

Av Mia - 1 april 2010 23:33

Nu är jag dötrött igen. Brukar jag skriva det kanske? 


Har suttit hos salukiuppfödare i tre timmar, tillsammans med Karro. Druckit kaffe, ätit kakor och pratat massor om hundar. Himlans mystrevlig! Vi ska förhoppningsvis med och titta på valpar på en annan kennel, de kommer om två - tre veckor (och nej, jag ska inte ha någon)

Vi var helt nervösa och fnittriga på vägen dit, och självklart glömde jag min ritade karta hemma. Hade den dock i färskt minne i huvudet, och vi hittade dit utan missöden. Katarina var supertrevlig, och hundarna underbara. Såklart!


Imorrn blir det påskmiddag hos Litos släkt, och efter det utgång till KB. Härliga tider! Jag borde nog sova nu innan mitt huvud kollapsar. Fast det är mysig trötthet. Nöjd känsla. Gillar!

Av Mia - 1 april 2010 10:43

Sitter hos mamma och pappa, och ska gå till bussen när som för hemfärd. Har lämnat Loppan här, så att jag kan ägna mej åt ärenden i lugn och ro. 

Ska dra med Lito till Jägersro C, Hööks och EKO:- idag innan Karro kommer, och imorrn ska vi till hans familj på påskmiddag. Gillas!


Om någon vet var man kan hitta tredelade tränsbett med kula (ej rörlig) i strl 145, så hör mer än gärna av er.. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards