Alla inlägg den 3 augusti 2011

Av Mia - 3 augusti 2011 22:22


Tänkte precis gå ut på kvällsrunda när de började smälla smällare här utanför. Jävla imbeciller!! Har jag förresten nämnt att jag inte vill bo här längre?

Av Mia - 3 augusti 2011 21:56


Kan man ha spänningsillamående? I så fall har jag det. 

Har att en skitbra dag på jobb med min lilla Gräsling. Hannisbannis kom förbi en liten sväng på eftermiddagen också.

Om det finns platser kvar på höstens nybörjarkurs, så har jag och Poppi bestämt oss för att börja med rallylydnad. Det är tävling på brukshundsklubben på lördag, så jag ska dit och kika. Tror det skulle passa henne, vi gjorde några moment på lunchen och hon verkar lovande. Gullevåvv


Ut och rida i Dalbys djupa skogar med Veronica imorrn. Neiz!

Av Mia - 3 augusti 2011 03:25


Om jag någon gång faktiskt skulle få en ny lägenhet så ska jag ringa på hos grannen under och be om ursäkt i förväg, å min katts vägnar, för att hon hoppar ner från fönsterkarmen så klumpigt. 


Lite åt det negativa hållet just nu. Tror inte att jag har kommit så pass långt i bostadskön att det är dags för mej. Fast det vet jag ju inte förrän jag har provat. 


Ja, det var väl ett jävla tjatande?

Av Mia - 3 augusti 2011 03:01


Sitter med en kopp te och lampor tända i varje rum. Vaknade tvärt för en liten stund sen av mitt eget gnyende. Drömde att någon tagit sej in i lägenheten, brutit strömmen och torterat Loppan. Hon var helt lealös och när jag väl fick igång lyset såg jag att hon var blodig i ansiktet och munnen, och saknade flera tänder. Det var då jag vaknade av pipet som så ofta slipper ur mej innan jag börjar gråta. 


Jag är van vid konstiga drömmar, mardrömmar och ångestdrömmar. Däremot har det alltid varit jag som blivit drabbad då. Det är inte samma sak som att se sin hjärtehund sönderslagen. 


Säger som man brukar när det är såhär - skönt att det bara är en dröm. 


Men dafuck!! Blir ju inte mindre rädd av att Samaya nu plötsligt drar klorna mot fönstretglaset så att det gnisslar så härligt. Waaah! Mongokatt. Tror hon fått syn på nån insekt. Hon brukar aldrig sitta sådär långt in bakom gardinen. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards