Alla inlägg under maj 2011

Av Mia - 19 maj 2011 19:10


Det finns ingen det är syndare om i hela världen än min hund när det är dags att klippa klor. Tycker hon själv, i varje fall. Så fort jag sticker ner handen i lådan där klotången ligger så flyr hon fältet. Hon har aldrig sluppit hittintills, så jag förstår inte rikigt vad hon vill ha ut av det. Sen har vi hetsiga diskussioner om kloklippandets vara eller icke vara, tills det är färdigt och hon studsar iväg lycklig som få. Det är inte ens särskilt besvärligt att klippa dem, hon bara tycker inte att man ska. 


Apropå skräck - något som uppmärksammats här hemma är att glassbilen numera har reklam i tv och radio. Det skulle man ju kunna rycka på axlarna åt egentligen, men så fort de börjar spela den där gudsförgätna glassbilsmelodin har jag en tjugokilos vovve uppkrypandes i knät. Darrar som ett litet asplöv gör hon också. Fy sjutton för klotänger och glassbilsmelodin! Samt tåg, smällare och andra plötsliga ljud (utom när de tränar på skjutbanan på spillepengen, för det är helt okej). I kategorin "tåg" ingår att gå under tågviadukter, att befinna sej på tågperronger och att gå genom Malmö Central. Där finns inte ens några tåg. Däremot pratar de i högtalarna ibland, och det är ju också läskigt. 

Av Mia - 19 maj 2011 14:45


Ska iväg och rida med Annika nu. Är bättre klädd idag, i tisdags red jag lektion i jeans och 'vanlig' behå. Vare sej ett smart eller bekvämt drag. Fick inga men av det åtminstone, förutom spända axlar eftersom jag fick stanna och dra åt behåbanden rejält för att de skulle sluta glida ner. 

Suck på det. 


Blev ingen chihuahua-träff, fick inte tag i henne.. Träffade Tina och Peps på väg till rastgården, så vi var där en stund, sen gick vi till Tinas jobb och åt glass. Poppi tyckte det var otroligt spännande att springa omkring och lukta på allt, och självfallet skulle hon lägga beslag på Peps tuggben. Inte äta - bara vakta!

Av Mia - 19 maj 2011 09:34


Har lite mer fullt upp idag och imorgon än vad som kanske är hälsosamt.. Ska till koko-doktorn om en och en halv timme. Skulle ha sovit längre, men hade feta mardrömmar så det blev helt enkelt inte så. Vet inte riktigt vad jag ska säga, känns som att jag bara kommer sitta och upprepa meningarna "jag vet inte vad jag ska göra" och "jag orkar inte mer". Vi får väl se. Det var nog tre år sen jag hade samtalskontakt sist..


Vid ett ska jag i alla fall träffa en tjej vars chihuahua jag ska passa nästa vecka. Det är en hane, och jag har ingen aning om hur vare sej hon eller hunden ser ut eller är, så detta ska bli jätteroligt. Ska ha honom en vecka. 


Sen ska jag rida en sväng med Annika, hon ska rida Tinas Boy idag, och så har jag nybörjarna ikväll som vanligt. Kristina mockar och sätter mat till min pålle iaf, så det är guld! Får vila upp mej i helgen. 


Av Mia - 17 maj 2011 14:26


Jävla Hitler-människa, jag blir så arg. Tänker inte göra mer än jag absolut måste denna veckan. Pallar verkligen inte. Vet inte om jag kommer orka jobba jobba alla timmar på fredag. Har iofs arbetsträning mellan 9 och 12, vilken faktiskt går ut på att jag ska kunna gå om jag behöver. Vi får väl se hur det går. Kaos. 

Av Mia - 17 maj 2011 14:09


I brist på annat (borde egentligen vila efter traumat hos kiropraktorn) ägnar jag mej åt självplågning i form av bilder på undervattensdjur på google. Det började med att jag blev nyfiken på ett av de läskigaste djuren någonsin: leopardsälen. Tittade på läskiga bilder och blev rädd. 

Skrev då in "val" i google-sökfältet. Blev inte mindre rädd. Hittade dock en underhållande historia om en exploderande val. http://www.arleborg.com/valen/ här är länken, och jag vet inte varför jag inte kan infoga den i texten. Något lurt antar jag... 

Då det mest fanns en massa random bilder från valvakor etc, sökte jag vidare och skrev "whale" istället. Fick här upp en massa otäcka bilder på räliga vidunder. Nu är jag så rädd att jag inte ens vågar gå bort till soffan. Suck på mej. Jag VET ju att jag är jätterädd för sånt här. 

Menar, kolla på detta: http://whinar.se/wp-content/uploads/2010/01/Whale-Shark-Mouth.jpg

Man blir ju alldeles illamående av skräck. 

Av Mia - 17 maj 2011 13:12


En seg knäckning av bröstryggen och tio nålar senare är jag nästan människa igen. Akupunkturen gjorde faktiskt ont idag. 

Mathilda: "Det är som om huden är arg. Den vill inte att nån ska röra den."

Tell me about it.. -_-'

Var i alla fall rak i bäckenet. Första gången hon inte behövde göra något åt det. WIN!!  


Har roat mej med att läsa lite bloggar. Oftast tards. Många konstiga typer som bloggar om märkliga saker. (Man ska kanske inte kasta sten i glashus?)


Slutar inte lyssna på Brolle. Vad är det för fel på mej? 

Av Mia - 17 maj 2011 09:17


Har tid hos kiropraktorn om 1½ timme. Vansinnigt ont i min höft, och jag har verkligen inte skött mina stretchingövningar som jag skullat. Märker ändå hur pass mycket bättre det har blivit sen jag skaffade dressyrsadeln. 


Regnet kan sluta nu. Visst det var roligt ett tag, men kom igen! Ingen gillar upprepning. Särskilt som jag inte äger nåt paraply. 

Av Mia - 16 maj 2011 09:23


Det är en hyfsat tidig, och ganska fin, morgon. Eller förmiddag? Jag vaknade tidigare än jag hade tänkt och funderar nu på att ge mej ut och motionera med mitt Popp-djur. 

Var ett vrak igår kväll, hade konstiga drömmar om riktigt fula stövlar. Kan man bryta örat? 


Denna hetsiga viktnergång. Det är med den som med allt annat i mitt liv. Ena dagen är jag överpepp, och lägger upp träningsprogram och tänker banta. Sen plötsligt får man en wtf-känsla, och vill bara skita i allt. Inte för att jag inte bryr mej, utan för att jag faktiskt inte tycker illa om min kropp. Faktum är dock att min panikgräns ligger på 65 kg, och jag är alldeles för nära nu. Ej okej. 


Powerwalk, dusch, frukost  sen ....uuuuh... personalmöte!

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards