Alla inlägg under maj 2011

Av Mia - 15 maj 2011 23:34


Så låg. Vad tjänar det till? Personalmöte på jobb imorrn, ser jag fram emot det eller? 

Av Mia - 15 maj 2011 22:14


Slog ihjäl några timmar hemma hos Annica. Pratade om livet, issues och förvirring. Så trasigt. Hon är en fin vän. <3 Det är alltid givande att prata med henne.

Poppi blev riven på nosen av katten. Hennes eget fel, dumhund som inte fattar när kisar inte vill leka. Av någon anledning tar hon tassviftning som en lekinvit. 

Av Mia - 15 maj 2011 18:32


Skrev häromdagen om artister man inte klarat av, och sen plötsligt börjat lyssna på. Jag var larvigt hatisk mot Brolle när han slog igenom, och slängde mej på fjärrkontrollen för att stänga av tv'n om någon av hans videor dök upp. Det var något med rösten och uppsynen, som jag inte kunde hantera. 


 Idag fick jag dock Playing with fire på hjärnan, och har för första gången faktiskt lyssnat på den. Hela dagen. Idag är jag vuxen. (Eller ja, någorlunda vuxen är det väl meningen att man ska föreställa.) Insåg att den där obehagskänslan plötsligt ersattes med något annat. Rösten är ju fantastiskt mysig, och låten ger nu en stark känsla av drömsk längtan.  



Av Mia - 15 maj 2011 11:50


Jag tycker ändå att jag har en helt okej stor soffa, men två pers och tre hundar var faktiskt i mesta laget för den ^^ 

Trevlig gårdag, med mycket kräng och vovvemys. Helt okej att Azerbaijan vann också. 


Annars är allt som vanligt, jag tuggar sönder insidan av kinderna i ren ångest. 

Ska klä på mej, sen bege mej hem till Annica för tedrickande och terapisnack. Poss! <3

Av Mia - 14 maj 2011 16:45


Ikväll är det eurovision song contest. Jag vet ingenting om bidragen, jag har ingen tidning, som jag brukar, så jag kan inte sätta poäng på låtarna. Fast det kan jag kanske ändå? 

Förra året var jag och Karro hos Elin. Vi somnade i en stor hög i soffan. I år svek Karro, så det blir bara jag och Elin hemma hos mej. Vi ska äta pannkakor med glass och banan och massa andra gottigheter tills vi blir tjocka (mest jag, eftersom hon aldrig orka äta särskilt mycket och jag har stående pax på hennes rester). Hennes båda flat coated retrievers kommer med. På besök i Loppan-land. Lizzie har varit här förr, men det är första besöket för nya valpen Nellie. 


Synd att jag inte har städat. Jag var alldeles för upptagen i stallet med att prata hund med Isabel och Caroline, för att komma loss och göra vad jag faktiskt skulle. Sen skulle jag handla på Netto, och kom inte därifrån i tid heller, för att jag pratade med Hannes i telefon. 

Sen kom jag hem och pratade med Lito i telefon i nästan två timmar. Det var ett otroligt givande samtal, ur psykologisk vinkel. Den mannen hade haft en framtid inom det yrket. En mer skarpsynt, objektiv människa har jag aldrig träffat. Så tack för att du finns i mitt liv. 

Av Mia - 12 maj 2011 13:25


Har tagit tag i mej själv lite grann idag. Postat ett till brev och ringt ett samtal. Formella saker, som ändå sätter mej så löjligt nära gråten. Det är så otroligt frustrerande att må såhär.  


L peppar mej, vi pratar mycket i telefon trots att jag valt att avsluta vårat förhållande. Jag vet ändå ingenting om någonting. Han är så snäll och omtänksam, och vet mycket om hur jag fungerar. 

Nu minns jag, jag förstår inte kärlek - inte det minsta. 


Min lägenhet börjar komma fram under all bråte nu igen, och jag vet att jag kommer bli lite mindre kaos när jag får ordning på dammvirvlet. Tar en dag i taget. Orkar inte annat. Plockar lite här, och diskar lite där.. Det får ta sin tid. 

Det blir bra. Allt blir bra.

Av Mia - 10 maj 2011 10:15


Något jag faktiskt ser fram emot är juli. Jag och Jenny ska ha hästarna på bete tillsammans, söder om Torna Hällestad. Titan och Felix kommer ha det hur bra som helst, och vi ska rida ut på långa sommarkvällsturer i skog och hed. Åh, så fantastiskt!  <3

Av Mia - 10 maj 2011 09:47


Det ser ut att vara en fin dag, och jag ska ut på lång promenad. Då kanske jag skulle kunna snylta lite frukost hos mamma och pappa också? 


Äckelkänsla idag igen. Kommer i alla fall få iväg ett brev som skulle vara skickat för längesen.. Bara jag själv som drabbas ... I vanlig ordning. 

Ska iväg så fort jag har klätt på mej och fixat spotify premium, så jag kan lyssna på musik i mobilen.. Vet inte riktigt varför, känns inte som att det finns något jag vill lyssna på just nu. Hur kan det kännas så? Absurt..

Fattar inte var träningsvärken kommer ifrån. Pallar ej. Alls. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards