Alla inlägg under maj 2011

Av Mia - 9 maj 2011 22:49


Trodde att hela den här dagen skulle bli helt åt helvete, men jag hade nästan fel. Satt i rönneholmsparken i två timmar med Hannes och Linnea. Hannes valp Mira lekte med Loppan, hängde henne i öronen och trampade henne i munnen. Min lilla tant hade ett otroligt tålamod. (Man behöver inte bry sej om att hon inte är världssnabbast på inkall, haha....)


 


Kom hem vid halv tre, och la mej ner och dog. Bara grät och grät och ville verkligen inte göra ett jävla skit. Då föreslog Tina att vi skulle åka till stranden med hundarna en sväng, och sen rida ut en liten runda. Så hon hämtade mej vid halv fem. Loppan och Peps sprang på stranden en stund, och sen åkte vi till stallet. Köpte med mat på vägen, sen skrittade vi ut en 45min .. 

Betade lite med hästarna när vi kom tillbaka, och bestämde oss sen för att plocka gräs till dem, så de hade lite till natten också. Tina gick och hämtade knivar, så vi skulle slippa dra. Jag band upp Titan vid ett träd, men han fick upp knuten och gick iväg två gånger. Tre kilo gräs fick vi iaf ihop.. 


Jag och Titan

 


Tina och Boy



 

Borde sova nu, innan det blir värre igen. 

Av Mia - 9 maj 2011 14:47


Jag hatar folk, när de inte vet ett skit. Inte fattar ett smack, och ändå tror sej veta bättre. Målar upp offerbilder och kastar sten mot det första de tror är fel. 


Viljan att vilja är helt borta, jag vill bara pausa mitt liv tills de ringer från psyk och ger mej en tid. Gråtmild hela tiden, orkar inte ta tag i ett skit. 


Hjälp mej att leva. 


Varför har du stannat i en dröm som tagit slut? 
Jag minns dej när du levde i varje minut.
För du visste vad du ville, och du gjorde vad du sa.
Men säg mej, vad vill du idag?

Av Mia - 9 maj 2011 10:34


Det är något fruktansvärt skrämmande med att inse att det man trodde man byggt upp under så lång tid bara var en illusion. Jag har flytt från mej själv, sprungit så långt att jag inte längre kan andas. Har ingen aning om vad som finns runt mej längre, var jag är - vem jag är? 


Har trott att jag kunnat klara allting själv. Man tror så jävla mycket , så blir det mest fel. 

Jag ringde nyss psyk. Jag har tänkt på att göra det flera gånger de senaste åren, men nu har jag tappat allt. Jag klarar inte mer, och det skrämmer skiten ur mej att jag ska börja om från början med allt det här, men det finns ingen annan väg att gå. Jag behöver hjälp. 

Jag är så vilsen. 

Av Mia - 8 maj 2011 08:22


Uppe alldeles för tidigt en dag som denna, men vafan - är det loppis på stallet så är det. Stannade på KB längre än jag borde igår, med det var awesome. Spenderade nog också mer pengar än jag borde ha gjort. Man lever bara en gång. 


Känner att jag mår bättre än jag förtjänar idag, men det blir ändå solbrillor på. Sååå, off we go nurå!

Av Mia - 4 maj 2011 23:47


Well there is something in the air
That makes it difficult to live
The way we lived back in the days
When we had all the time to kill


It's just the wildfire burning
There's no way to put it out
Just a wildfire spreading
Through my days and through my nights


Av Mia - 4 maj 2011 23:33


Ännu en sån grej, en artist som jag verkligen INTE velat lyssna på. Som jag aldrig kunnat tänka mej att ha på min spotify, som jag aldrig trodde jag skulle sitta och smyglyssna på på detta viset. Som jag gjorde med  Håkan Hellström. 

Veronica Maggio! Jag erkänner. Tar tillbaks allt elakt jag sagt. 


Haft en mysig kväll, som tyvärr började alldeles för sent eftersom jag var tvungen att ta skitbussen hem. Skypat med Tim och Perlan, hundpromenixat med Annika.. 

Imorgon bitti åker vi hemifrån halv sju för ett besök på hästkliniken... Sova nu kanske? 

Av Mia - 2 maj 2011 09:02


Nu är jag där igen, när jag bara låtit mitt liv förfalla i alldeles för många dagar. Måste få ordning på lägenheten, köpa hem bättre mat, komma igång och motionera på riktigt .. Usch vad mycket man ska..! 


Nu ska jag upp till stallet, sen till jobb för att sköta lite inköp. Lito hjälper mej med det, och så hjälper jag honom med hans personliga brev. 


På torsdag ska jag in till ATG-kliniken med Ingrid och Annika. Vet faktiskt inte vilken häst vi ska köra in med, men den här gången finns det faktiskt inte så många att välja på, som tur är. 


Läste ett inlägg på facebook, från www.hastpedagogen.se, ang. clinicen hos oss igår: 
"BURLÖVS RYTTARFÖRENING! Ett HJÄRTLIGT TACK för ert varmhjärtade mottagande av mig idag - ett speciellt Tack till en dedikerad, vågande och varm ridskolechef - du kan förändra världen! Än en gång Tack till Elina, fina eleven som satsar helthjärtat, till min lilla praktikant och natruligtvis hästarna! Tack!

Av Mia - 1 maj 2011 20:53


Skulle egentligen ut igår, men pallade ej. Blev chill hos Annica och Alle, såg Supersugen utan ljud och jag fick en taco! Tjoho!


Vatt på clinic idag, för Ann Lindberg - Sveriges enda certifierade Monty Roberts-instruktör. Grymt lärorikt och nu är jag helt död i huvudet. 


Skypar med Perlan och Tim medan de spelar Diablo. 

Tim: "Jag behöver mer backspace." 

Perlan: "Jag med..." 

Jag (som inte ens fattar): "Jag med!"

Perlan: "Men du är en väska, Mia." 

???

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards