Alla inlägg under juni 2011

Av Mia - 24 juni 2011 12:07


Jag tror att det är jag som väljer

men mitt liv är ett fängelse jag aldrig tar mej ur. 

Av Mia - 24 juni 2011 11:46


Ibland slår det bara över i tjurighet och självömkan. Buddha sa något bra om detta, som jag inte minns riktigt och jag hittar det inte nu heller. Innebörden var typ "När jag gör mej själv till ett offer blir jag sårad av mindre".



och så stöter jag bort dem som vill hjälpa mej. grattis. 



Everything is so complex
Everyday is like a test full of obstacles
That seem almost impossible
And I’m thinking just another breath, not a minute left.
How long have I been drifting?

Av Mia - 24 juni 2011 10:57


Blir  så bitter av allas glada midsommarhälsningar. Kul för dem att de har något trevligt att göra. Förra året var jag hos mamma och pappa med Helene och Micke. Och idag då? Ingen vet, ingen vill säga något, och jag kan lika gärna sitta i stallet och äta jordgubbar och dricka äppeldryck med ciderkaraktär ur en plastmugg. 


I need to stop resisting. 

Av Mia - 23 juni 2011 23:51


Såhär snygg blev jag i hååreet i alla fall! 
      

Fick ögonbrynen plockade med tråd också - det mest awesome'a sättet att plocka ögonbryn på. 

Och jo, allt var najs och trevligt och bra, jag hittade dessutom dit. Kanske måste sluta ha så mycket förutfattade meningar om allting ^^ 

Av Mia - 23 juni 2011 11:07


Fifan, köpte en deal på letsdeal.se. Klippning + färgning/slingning för 450 spänn. Idag tänkte jag utnyttja den, men nu är jag helt hispig. Snubben jag pratade med när jag bokade tiden verkade en aning besynnerlig.. Har iaf lyckats lokalisera salongen på en karta, så nu ska jag bara ta mej dit. Bussen går om 25 min. 

Om det skulle se ut som skit, så har jag tur som känner en hög med duktiga frisörer som skulle kunna rätta till det, men håll för fan tummarna nu! 

Av Mia - 20 juni 2011 23:54


Så lite som två bröstkorgar som möttes, med kläder och allt, inget märkvärdigt. Mitt hjärta brast för två sekunder innan jag lyckades hämta mej igen. (Jaha, tack tack, jag vet - men ge mej mer!)

Så tråkigt att det blev som det blev den där gången - dem där gångerna! Alla jävla gånger. Nåt gick sönder. Något föddes, något dog och någonting uppdagades och kastades i ljus. Och när du lät mej veta hur du ville ha ditt liv, var cirklarna tyvärr redan slutna. 

Jag vet att jag befriade oss, och att det var rätt att göra. Det var rätt väg att gå. Den enda vägen.

Sen säger jag att ingenting finns kvar - man ljuger så man tror sej själv. Det är aldrig ingenting, kanske bara inte tillräckligt. Hur svårt kan det vara att låta bli att falla rakt in i så mörka ögon? Hur skrämmande det än kan te sej, så tjänar det ingenting till att frukta passion. Det enda som krävs är en gnutta kontroll - och det har jag nu. 


Jag vill inte såra dej mer än jag redan gjort,

men skulle det ändå ske så ta och skyll dej själv.. 

Du varnades från första kyss!

Av Mia - 18 juni 2011 08:53


Idag ska jag åka och titta på ett nytt bete till Titan. Det är toksynd att Jennys häst inte fick lov att gå på bete, vi som hade peppat sommaren så sjukt mycket, men det är som det är. Huvudsaken är att Felix är på bättringsvägen!

Så jag ska åka med Kristina och titta på betet där hon och Veronica har sina hästar. Blir spännande :)

Av Mia - 17 juni 2011 23:31


Det är sånna här kvällar som jag intresserar mej för, och fördjupar mej i, ämnen som på något litet sätt berört mej. Sånt som man bara borde veta något om. För ett tag sedan var det Caligula, senare Schrödingers katt, grekisk mytologi, dopplereffekten, anknäbbsdinosaurier, göteborgskravallerna...

Vad det var sist försöker jag innerligt komma ihåg, men det lyckas dessvärre inte. Det var något väldigt intressant i alla fall. Synd att jag inte minns vad. Jag vet att jag tänkte skriva det i min status på face book, men ångrade mej av någon anledning. Hade skrivit "ikväll intresserar jag mej för ....." (vad det nu var) men sen uppdaterade jag aldrig. Gud vad störande! Var det något på T ..?


Ikväll är det neandertalare som står på google-schemat. Kanske ser The Clan of the Cave Bear en dag. Vill. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards