Alla inlägg under februari 2011

Av Mia - 10 februari 2011 09:53


"Kan du göra mej en tjänst, och blockera mej på facebook?"

Så kan man väl inte säga? Eller? Fastän man borde som fan .. Jag är så vek, fucking fruktansvärt. Om man bara intalar sej att det är möjligt, och faktiskt bara gör det, så kommer det gå bra. Så det ska jag göra nu. Idag ska jag göra saker. Jag ska börja NU!

Av Mia - 8 februari 2011 23:54


Ska bara lyssna på Cathy Cavadini - Dreams to dream först, sen jävlar i det blir det sov. Har bäddat sängen efter Loppans busdåd, så det är bara att däcka. Får väl hålla tummarna för att fittlungorna blir bättre så jag faktiskt kan sova ostört. 


En sjuk sak, btw!

Härom natten drömde jag att locket till Titans middagsspann hade gått sönder. Så jag hämtade mitt extralock, men då stod det "kväll" på det, så blev jag lite konfunderad över hur jag skulle göra, då jag nu hade två lock med "kväll" och inget med "middag". Tyckte bara rent allmänt att det var en random dröm. 


Men idag när jag skulle sätta mat, så såg jag mitt extralock ligga i foderkammaren ... och någon hade skrivit "kväll" på det. Ganska litet, och det är absolut inte jag! How fucking come?!! :O

Av Mia - 8 februari 2011 23:08


FETA problem med andningen ikväll! Skulle ju ringt läkaren förra veckan. Så gjorde jag inte det.. Suck. 

Vernissagen med Annica var i alla fall nice! Mycket trevligt, minglade lite med Josef och drack ett par öl. Stannade ändå en bra stund. Bra kväll! Köpte gubb-godis på pressbyrån. Till och med hon i kassan sa att jag nog var en liten gubbe trot's allt. Serionkan, är Werther's verkligen så gubbigt? 


Vi har en del spikar nu i veckan iaf. Försöka färga mitt hår på torsdag, blir ganska säkert kåbe på lördag, och gaaraanterat nästa lördag i alla fall! Förmodligen ut och äta på söndag.. 


Problemet är att det är för mycket skit i mitt huvud. Jag borde verkligen sluta se mej om hela tiden. Ser tillbaka av gammal vana, dröjer kvar i minnen och drunknar i det som var tryggt. Borde sluta slinka in där flera gånger om dagen. 


Før såg eg ingenting og det eg såg forsvant
Men nå ser eg alt det som du ser
På min finger har ringen din og på ringen står det blankt
At du er min hjerteknuser


---


Önskar verkligen att jag kunde andas normalt!

Av Mia - 8 februari 2011 15:08


"Vi behöver se något annat är våra hem och kb


Så lät det när jag och Annica bestämde oss för att åka på utflykt ikväll. Vi ska faktiskt på vernissage, på Plockepinn. Nån gång får man ju låtsas att man är lite kulturell.

Nu ska jag snart ut med hunden, sen ta ett bad. Har suttit en alldeles för lång stund med att försöka få ordning på listentoyoutube. Insåg till slut att jag bara är kass, och inte kunde se skogen för alla träd. Har också lyckats fixa min mobil, så nu går den att ladda igen. Och bytt ringsignal. Snart intresse-explosion här .. Undrar dock hur länge jag kommer kunna ha "Jag hatar fisk"-sången innan jag börjar skämmas. 


igen, vi behöver se nåt annat än våra hem och kkom igen, vi behöver se nåt annat än våra hem och kb

Av Mia - 7 februari 2011 22:09


Det är så lätt att säga att man hatar sitt liv, när det egentligen bara är sej själv man faktiskt hatar. Och känslorna. Dessa jävla äckliga känslor, skuggorna som drar förbi, hänger överallt. Begär, inre skrik, illamående och överkänslighet. 


På väg ner igen. Fuck.


I'm sorry so much, for bringing my own living hell to your door. 

Av Mia - 7 februari 2011 13:33


Seg dag. Kom knappt upp ur sängen imorse, men lyckades på något vis komma iväg till stallet. Titan fick gå ut utan täcke för jag tänkte att han skulle rulla sej så jag får bort så mycket fällpäls som möjligt. Sticker upp ikväll igen och rider lektion, hade jag tänkt. Får sova en stund innan, äta gurka och dippa till frukost. Säkert stabilt. 


Bara orkar inte. Ovanligt? 


Hur gör man? 


It's just the end of the world..

Av Mia - 7 februari 2011 00:05


Känslomässigt utmattad. Har gråtit större delen av kvällen, Hannes har fått stå ut med mej. Vi åt alldeles för mycket pizza, tittade på The Tourist och knäckte twisten med en gång. Hysteriska skrattanfall till HippHipp, och en jävla massa dilemma-snack. Och tårar. Vattenfall av tårar. 

Fyfan. Det är så fucked när det gör så äckligt ont, och allting bara kommer tillbaka. Hur det var, hur det kunde ha varit, vad som händer i framtiden. En del av mej vill bara springa tillbaka, samtidigt som den realistiska delen vet att det inte går. Inte nu. 


I wanna stand up, I wanna let go
You know, you know - no you don't, you don't

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards