Alla inlägg under februari 2011

Av Mia - 6 februari 2011 16:59


Visst gillar jag plusgrader, men leriga hagar får man för sina synder. Särskilt som Titan är uppseendeväckande duktig på att smeta in lera i hela ansiktet och öronen, och sen inte vill att man borstar där. 

Har stått och gnott på honom länge idag i alla fall, och han verkade tycka det var rätt mysigt ändå. Manen är ryckt också till och med.  


Tjugo i sex går min buss hem till Hannes, han har passat Poppi sen igår. Vi ska se nån dålig film och käka pizza. En gång delade vi på tre pizzor. Då drack jag en liter chokladmjölk till också. Jag antar att det slutar på två dagars kaloriintag. Man får vara äcklig ibland. Hannes plockar fram min äckliga sida. Nä, jag är rätt bra på att ta fram den själv också faktiskt. 


Bara helt apropå så undrar jag vart mitt bibliotekskort har tagit vägen. Det är borta. 

Av Mia - 6 februari 2011 13:14


Jeanette och Annica kom hit igår och drack viin och sjöng singstar. Sen drog vi till KB. Kul va det. 

Idag är jag trött. Får städa efter gårdagen, öppna alla fönster och vädra ut bakfyllan medan jag är i stallet. Blir McDonalds på vägen dit.

Borde inte ha haft den där smskonversationen inatt. Inbjuder till ångest idag. But what to do? 




  

Av Mia - 4 februari 2011 23:15


Nu är jag grymt trött. Efter en jävla massa tramsande med Perlan och trötthets-skrattanfall, så gick jag hem till mammi och pappi. Pappa hade resfeber. Han som rest så mycket i sitt liv, sikken knäppis! 

Egentligen borde jag diska, och jag resonerar som så, att om mina grannar kan festa så det dunkar i väggarna, så kan jag nog spola vatten i kranen också. Jag ska börja göra det lite oftare om vardagsnätterna. 

Dessvärre orkar jag inte det just nu, utan jag ska gå och lägga mej och sova. För imorgon är det lördag, och nämnde jag att det kommer bli awesome? 

Av Mia - 4 februari 2011 17:09


Jag och Jeanette gick till coop för att shoppa dricka till imorrn. En box vin och tre cider sammanlagt. Oooja vi är riktigt i gasen, heeeh. Kände att vi riktigt bunkrade upp. 

Vi gick och kollade på kläder och skor, hittade SNYGGASTE stövlarna i hela världen, som inte fanns i min storlek och då ville jag gråta. Sen lurade Jeanette mej att klockan var en timme mer än den var, så jag skyndade mej hem som fan, och så va den inte det. :PP:P:PPP (jag hade glömt mobilen hemma) 

Nu har jag satt igång med lite städning, Perlan kommer förbi om en stund, men han är sölig som vanligt. Sen ska jag hem till mamma och pappa och vinka av dem eftersom de åker till Italien imorgon. När jag kommit hem igen ska jag städa jäärneet, eftersom vi lär vara här imorgon kväll och singstara oss. Och jag hinner nog inte imorgon eftersom jag har dressyrlektion, sen ska Loppan lämnas hos Hannes, och det lär ta ett par timmar, och ska jag ditten och så ska jag datten, och duscha och fixa håret och AAAAH ja ... 

Av Mia - 3 februari 2011 22:04


Ah, känner mej så jävla miserabel nu igen. Somnade på soffan, så nu kommer jag inte kunna sova inatt. Skitkul, jag börjar jobba 7 imorrn. 

Har fortfarande inte heller fått tummen ur röven och åkt och handlat, vilket jag borde gjort för två veckor sen, så nu sitter jag här och äter en jävla varma koppen till middag. Jag vill ha proviva!!!


Peppar helg. Lördag kommer bli sjukt awesome om jag bara får sova tillräckligt innan. Jag har egentligen inte råd. Alls. Men jag orkar faktiskt inte bry mej alls heller. Får leva på råttgift sista veckan innan lön. 

Av Mia - 3 februari 2011 17:20


Superbäst uteritt tillsammans med fina Jenny på två heltokiga hästar! Titan och Felix nappade på minsta lilla anledning att busa till det. Titan blev oförklarligt rädd för en plogpinne som låg ner, så vi fick rida över fältet som ligger i träda. Traven han la till med där var så luftig att jag knappt kunde rida lätt. Felix bara taktade mest hela tiden. 

Vi galopperade längs med ån, och med tanke på hur pigga hästarna var så kändes det helt okej att underlaget var tungt. Allt blev lerigt. Sadelgjord, benskydd och reflexer, svansen och till och med mina skor. Lerklumparna flög som projektiler mot Jennys ansikte när hon låg bakom oss. 

Vädret var så himla milt, Felix vågade inte gå över diket vid järnvägen, så Jenny fick sitta av, sen flög Titan i luften av okänd anledning. När vi kom tillbaka ner till slingorna fick de också något mongoryck och båda for iväg i galopp, jag höll på att bli mosad mot en stolpe, tappade respektive tygel tre gånger medan jag försökte samla upp dem, och tappade en stigbygel på det också. Skrattattacken var ett faktum! 

På slingorna hade viden börjar titta fram på grenarna, solen började gå ner och det var fortfarande inte kallt. Det kanske skulle kunna få bli en tidigt vår för en gångs skull? 


Nu: TBBT, sen ett varmt bad med bubblor, vin och tända ljus. Jaaaaa!!! <3

Av Mia - 3 februari 2011 13:01


Jag vill göra något nu. Inte just nu alltså, utan 'nu' i ett större omfång. Jag vill gå på stora fester och träffa massor av intressanta, snygga människor, dricka vin och gå ut och dansa. Känner mej rastlös, vill ha mer fart, mer ånga, fler leenden. 


"Nu slutar vi vara opepp. Vi är snyggast här, kom så dansar vi."

För det var sant. Det var något särskilt den kvällen, att inse att man faktiskt kunna styra över sina känslor, för första gången. Vi förtjänar all jävla awesomeness i hela världen! 

Av Mia - 3 februari 2011 12:09


Har sovit grymt dåligt inatt. Drömt att saker som jag vill ska hända, faktiskt har hänt, och sen när jag har vaknat har jag tänkt "yes!" bara för att sekunden efter inse att det faktiskt inte var på riktigt. Samma sak FLERA gånger under natten, jävla skit alltså. Grymt fail. 


Åååh solen tittar fram igen, jag hoppas verkligen att det håller tills jag och Jenny ska rida ut vid tre. Det hade varit mys. 


Jag längtar tills det blir varmare, så man kan vara ute på kvällarna. Så man kan ha skinnjacka utan att frysa röven av sej, och sitta på uteservering en hel kväll. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards