Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Mia - 21 mars 2011 22:42


Redo för sängen. Kopplade in allting och fick igång den stationära datorn. Om min plan om att ha högtalarna på hyllan - som ska skruvas upp ovanför datorbordet -fungerar så kommer det nog inte kännas så trångt på bordet. 


Har också tejpat samman ring- och lillfinger på höger hand, då jag klämde lillfingret mellan rullebören och väggen på uteboxen. Lederna har blivit blåaktiga och det knäpper i dem. Kan böja det annars så det är nog ingen fara, men Annika tyckte att jag skulle hålla det med tejp åtminstone ett dygn, så borde det kännas bättre sen. Det är nog trots allt inte hästarna som orsakar mest skada när man är i stallet. I alla fall inte om man har en sån snäll häst som jag har. Nu ska jag för visso inte vara sån, han har både bitit och sparkat mej ganska frisk under årens lopp. 

Har sagt det många gånger, men det där ärret som jag har på min vänsterarm, som ser ut som att någon bränt mej med en cigarett ... det är Titan som har tagit en tugga. Det blev ett rätt räligt sår av det. Men nu är han trots allt tjugo år och privathäst, och då är det läge att vara snäll faktiskt. 


Hoppas nu inte jag har tejpat för hårt, så att mina fingrar är helt svarta och skrumpna när jag vaknar. Det sa alltid mamma när man var liten, att man inte skulle sova med gummiband runt fingrarna och sånt. Nu är ju detta i och för sej inte gummiband utan tejp...... och jag skulle gå och lägga mej eller hur var det? 

Sjukt nervös inför imorgon. Håll tummarna ffs!


(Helt off topic rubrik btw.) 

Av Mia - 21 mars 2011 20:45


Är SÅ redo för mitt kunskapsprov. Jag vet att det finns värre idioter än jag som tagit sitt körkort, men det här känns som en chans att bevisa för mej själv att jag inte är helt och hållet misslyckad trots allt. 

Pluggat tre timmar idag, gjort 8 repetitionsprov och fått 63-69 poäng av 70 på alla. 52 är godkänt på uppskrivningen. Jag kan inte plugga mer nu, så det får bära eller brista. Är så otroligt trött också, på grund av den envisa hostan som hoppade på mej i lördags. Inte sovit många timmar i sträck. 


Lägenheten ser ut som ett flyttobjekt också, sen jag och Annica till slut satte ihop nya skrivbordet igår. Det blev fint. Lite i minsta laget bara, såg jag nu när jag satte dit datorn. Ingenting är inkopplat heller, jag har bara inte orkat ta itu med det. Så då är det ju tur att man har en laptop, höhö. Så mitt gamla bord, med hyllor och hurts och hela midevitten, står utspritt lite här och var, både i sovrum, vardagsrum och hall. Ja, min lägenhet är ganska liten. 


Nu ska jag titta på Ponnyakuten, smälla i mej en shot cocillana och hoppas på det bästa. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards