Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Mia - 19 mars 2011 15:06


Jag skulle ju fixa helt mycket och var så pepp.. hade till och med skrivit en åtta punkter lång to-do-lista, hann bara komma till tredje punkten. När jag kom upp till vinden var allting upp-och-ner i mitt förråd. Låset var helt, så någon måste ha klättrat över. Allting som finns i dem typ .. fem lådorna jag har där har enbart sentimentalt värde. Såg dock att innehållet sjunkit en del i den ena lådan. Dessvärre vet jag inte till hundra vad jag faktiskt har haft i den, eftersom det mest är småpryttlar som jag inte använder. Förmodligen är det inget jag direkt kommer att sakna i så fall. 

Dock har de tagit min samlingsbox med Kent-skivor. Men lämnat omslaget kvar. Smart eller? Just det känns jävligt piss faktiskt. 


Grejen är bara att det känns så jävla förnedrande. Måste jag sätta upp en lapp på förrådet? Där det står något i stil med: 
"Käre tjuv.

Jag har inget av värde i det här förrådet.

Leta gärna igenom lådorna, men ställ för fan i ordning efter dej!!" 

Av Mia - 19 mars 2011 13:47


Skulle egentligen ha gått på Malins födelsedagsfest igår, men eftersom jag hade feber och skit så stannade jag hemma. Jag köpte superchips på netto, och sen satt jag hemma och citerade reklam för mej själv. 


"These new chips - they are really big!"

"Yez, really big!"

"And they are very tasty.."

"Yez, very tästy!"


Pratade med Lito i telefon och han konstaterade - som vanligt - att jag är ganska störd. Förstår inte vad han pratar om. Satt dessutom och skrattade ihjäl mej till klippet ur 101 sätt att åka ur en gameshow där Jockiboi bajsar på sej. Klart min humor, kan aldrig bli tråkigt!


Av Mia - 19 mars 2011 13:37


Nu börjar jag känna mej lite friskare. Smått i alla fall.. Hästen gick bra i förmiddags, jag var duktig också. Det lossnar mer och mer för varje vecka. 

Skulle köpa presentpapper på coop när jag ändå var där för att hämta ut mina stövlar på posten, men jag hittade inget nedrans pappaer och dessutom var där så mycket folk så jag tänker slå in pappas paket när jag kommer dit istället. Kilar ner i källaren och fixar det. Hmph!

Stövlarna var snygga iaf, lite nytänkande sådär. Inte min vanliga stil direkt. 

Är trött som vanligt, borde äta och sen har jag som vanligt "lite att fixa", dvs lägga upp lite grejer på vinden, och så tänkte jag försöka rensa ur datorbordet så att det blir smidigt imorrn när jag och Annica ska sätta ihop det nya. Ja, jag VET att vi skulle ha gjort det för en vecka sen men wtf! Jag har faktiskt varit sjuk och det har varit jättesynd om mej. Så det så. 

Nu ska jag bara ta mej samman också. That's the difficult part. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards