Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Mia - 15 mars 2011 19:03


När jag är som mest besviken, när mascaran rinner i halva ansiktet jag känner mej som ett hopplöst fall ... det är då jag börjar boa. Jag sorterar, slänger, städar, bakar, diskar, lagar mat. Tills jag är helt slut och det är jag nu. Eftersom jag är sjuk, har jag dock bara gjort sånt som inte kräver någon större fysisk ansträngning, dvs bara hållit hus i köket. 

Ska sova en timme nu, som jag sa innan att jag skulle, men det blev ju aldrig av eftersom jag började fixa med allt annat. Allt jag sorterat ut ska upp på vinden så snart jag fått min powernap. Sen ska jag diska undan det sista, samt duscha och sen bär det av till älsk med bussen. Ska även ta med min körkortsbok så att jag kan få lite ordning på det där jag har svårt med. 

Av Mia - 15 mars 2011 16:53


Är på ett alldeles förjävligt fruktansvärt menshumör. Jag kommer aldrig klara min uppkörning, och det spelar ingen roll att Gisli säger att jag kör bra, för det gör jag inte! Det är bara som det verkar, innerst inne kör jag som en jävla kratta och jag fattar ingenting. Har pluggat teori i två timmar nu också, och jag fattar ingenting av den heller. Jävla fitt-datumparkering, kolla jag börjar gråta bara jag tänker på det. 


Nu ska jag baka en kladdkaka och sen sova bort den här satans envisa huvudvärken. Fyfan vilket pissigt liv. 

Får åka in till Malmö ikväll och dricka te och bli tröstad av ett gull och två kisar. 


Fattar btw inte varför Loppan tigger tuggpinnar från skrivbordslådan när det ligger fyra stycken på golvet? Mongo. Mår lite mindre hordåligt nu när jag har gråtit en stund. 

Av Mia - 15 mars 2011 12:52


Red ut med Carro idag, vi galopperade nere vid ån. Lite tungt underlag, men det var najs att komma ut. Förutom att vi höll på att blåsa ur sadlarna och det var så kallt att mina fingrar försvann. Vad hände med vår? 


Har tryckt två mackor och nu ska hunden ut på promenad och sen ska jag till körskolan. Är grymt trött, börjar misstänka att det är nåt pollenskit, eftersom det kliar i ögonen och halsen också och HÅLL KÄFTEN GRANNENS HUNDAR FÖR HELVETE!!!!!


Ut nu, dra om en halvtimme. Suck på slöhet, måste sova sen när jag kommer om jag ska orka någonting. 

Av Mia - 15 mars 2011 08:52

Ger mej av till stallet. Vädret ser rätt mysigt ut, och jag gissar att underlaget är hyfsat också. Vi ska ut och galoppa, jag och min hest. Sen kanske vi trimmar lite i ridhuset också, får väl se. 
Körskolan efter det, och en jävla massa teoriplugg. 

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards