Alla inlägg den 15 februari 2016

Av Mia - 15 februari 2016 10:00


Hade så mycket frusna saker i min smoothie idag att den inte ville leva. Mixern ba: "skulle inte tro det!" och det tog en halv evighet att mixa ihop det till en sörja som mer och mer liknade glass, hur mycket havregrädde jag än hade i. Försökte peta ner isklumparna med en plastsked som givetsvis trycktes ner mellan knivbladen. Dock värt besväret, för den var faktiskt lite sinnessjukt god när den väl var färdig: 

Hallon, svarta vinbär, spenat, haricot verts, chia- och hampafrön, dadlar, kokosolja, havregrädde, ingefära och lite plast från den stackars sargade skeden. 

Riktigt taskig färg dock, lite bajslila liksom. Neiz. Nyttobomb. 


Idiotdjuren rök ihop och slogs som fan över ett märgben igår kväll. Som oftast med hundslagsmål lät det värre än det var, men det tog en stund att chilla ner dem. Jag bröt två naglar och Loppan har fått ett litet bett på nosen och ett par kala fläckar där den kassa pälsen ramlat av när jag försökte få grepp om henne. Xenit är bara hälften så stor, men en kagig fan alltså. Det var han som började - var förmodligen lite stressad över att han inte riktigt fattade hur han skulle få ut märgen och Loppan som var klar med sitt råkade vara på fel plats, lite trängd. Tittade igenom dem när de ruskat av sej situationen, en och en medan den andre låg plats sidan om. Sen fick båda ligga medan jag la ett omfattande godissök i lägenheten, som jag skickade ut dem på, för att få igång lite lugnande nosande och samarbete. Så ingen skada skedd. 


Nu: Cykla iväg och överleva att handla. 

Av Mia - 15 februari 2016 09:12


Det här med pengar är ju alltid ett aber, det vet väl alla. Igår fick jag dock ett samtal från min käre fader, där han informerade om att de kvittat min skuld hos dem och dessutom satt in ett litet arv från farmor (frid över hennes minne).
Det här betyder att jag plötsligt är HELT skuldfri och har flera plus på kontot. Inte illa. Mycket tacksam chey här!
Idag ska jag därför handla ett par linnen som passar. Alla mina kläder ser nämligen ut som tält numera. Till och med byxor i onesize är för stora! Jag har dragit ut på det här väldigt länge eftersom jag är rädd att få vatten på min kvarn genom att köpa kläder i pytteliten storlek. Kan säkert tycka att det gott kunde vatt ett x till framför den där xs-tröjan. Men det är bara tankar.

Min mobil kan inte spela upp videoklipp som jag filmat och Google talar om att det är minneskortet som blivit trasigt. Äntligen en ursäkt och chans att köpa ett nytt med mer utrymme. Win! Här ska filmas yogapass.
Har aldrig sett mej själv i rörelse på film, pga verkligen inte velat, men känner nån stans att det kan vara bra ur flera aspekter. Dels är jag väldigt säker på att min downward dog är helt ute och cyklar och dels hoppas jag kunna bli lite mer kompis med mej själv.
Ändå lite spännande. Nu: frukost.

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards