Alla inlägg under mars 2011

Av Mia - 24 mars 2011 15:45


Jag funderade över något. Det var alldeles säkert totalt ointressant egentligen ... Eftersom jag inte kan komma vad det var. 


Lönt? 


Omg så söt min pojkvän e btw, som sa att jag ska få en prinsessbakelse av honom ikväll, eftersom jag är hans prinsessa. 

Jag ska komma ihåg att inte bli arg när han glömmer min födelsedag.

(nej, inte ens "om" ...)

Av Mia - 24 mars 2011 15:02


Stort och otympligt bord. Allt i mitt sovrum går i vitt och svart (datorstolen undantagen) så det passade verkligen inte in.     


Nya bordet är myycket mindre, utan att bli för litet. Sjukt nöjd! 

 



Tack för hjälpen Annica ... ^^

Av Mia - 24 mars 2011 14:21


Det är väldigt ofta väldigt svårt att komma ifrån stallet i tid. Var där klockan nio, kom hem för en liten stund sen, och ska dit igen vid fem. 

Hovslagaren var där imorse, sen stod jag och pysslade rätt länge med Titan innan jag väl gick ut för att rida. 

Pålle gick jättebra idag,  vi var rätt trötta båda två framåt slutet eftersom det var varmare i ridhuset än det varit på mycket, mycket länge. Fick till och med till galopperna hyfsat bra, det är vår stora svaghet. Särskilt min, eftersom jag gärna blir för aktiv i galopparbetet för att kompensera min svaga sits. Titan blir inte glad då. Alls. 

Fick dessutom en trevlig aha-upplevelse. Han brukar stå emot bettet lite i ökningarna, men beror på att jag blir för stark. När jag är rädd att han ska tappa formen i ökningen så håller jag lite extra, men det behövs ju egentligen inte. Har han bara en stadig form, så håller han den i ökningen utan förändringen i handen. Såklart! Borde ha kommit på det för länge sen, men har gjort det ganska undermedvetet. Så idag blev det stadiga och fina ökningar utan tjafs. Yes!


  Gammal bild, massa kärlek <3

(Typ 4 år sen?)

Av Mia - 23 mars 2011 20:33


Gräsligt lång dag.. körningen imorse gick hyfsat bra, jobb var trevligt som vanligt. Jag körde till och från Ikea sen, och pappi skruvade upp hyllan åt mej när vi kom hem. Orkar inte ens fixa nåt att äta nu. Tryckte två kalla wienerkorvar på motorvägen, och kompletterade det med två twix alldeles nyss. Det får räcka.


Är i alla fall grymt nöjd med min lilla datorhörna, den blev mycket mer personlig nu utan det otympliga skrivbordet. Bild kommer imorgon när jag orkar. Fullt med grejer i min säng, förpackningar till grejerna vi fixat idag. Antingen föser jag ner det på golvet, eller så däckar jag helt enkelt på soffan. Vi får la se. Imorgon ska jag fixa i ordning allt sånt, så här blir fint. 


Har iaf  fixat en bordslampa, så jag har fått användning för mina E14-glödisar som blev över efter att jag gjorde mej av med plafonden. Nöjd.


Älskar att jag börjar byta ut det "provisoriska" här hemma. Kommande projekt är att få upp mer tavlor (svårt att hitta nåt man trivs med.....), byta mattan och tv-bänken. Det får dock vänta lite. 

Av Mia - 23 mars 2011 07:01


För att vara såhär tidigt på morgonen så är jag ganska pigg. Kände mej utvilad när jag vaknade kvart över sex. Har inte hostat inatt heller, tack gud för medicin! <3

 Nu bär det av till körskolan, om ett par minuter. Det är ju inte så långt, tar väl en-två minuter att cykla dit. Älskar att bo så nära allt. Banken, pizzerior, frisörer, buss, brevlåda och närbutik har jag inom 200 meters radie. Har ju Burlöv center också, men det tar ju i alla fall sju minuter att cykla dit.. 


Intressechock....... Off we go!

Av Mia - 22 mars 2011 23:09


Har nu beställt ett nytt bett på hööks hemsida. Ett tredelat eggbett, eftersom jag inte får rida på mitt raka på tävling. Ska bara beställa licensen också, sen jävlar ta mej är det slutshoppat för denna svensk. Det ska hållas i pengarna och vändas på vartenda korvöre. Skulder ska tillbaka också. Så det så.


Startavgift till tävlingen kan väl vara bra att betala också iofs.....

Av Mia - 22 mars 2011 22:37


Antar att det inte är någon hemlighet att jag klarade min uppskrivning.  (Förutom för mina föräldrar som klart och tydligt uttryckt att de inte vill veta förrän jag klarat allting, eftersom de inte kommer kunna jobba pga nervositet.)

Eftersom jag är en tönt så var jag sjukt nöjd när jag kom in i rummet och blev tilldelad dator nummer 7 - Titans boxnummer och mitt, som kräfta, officiella turnummer. Dock blev jag smått kallsvettig när jag insåg att frågorna inte var utformade på samma sätt som dem i proven på körskolan. Fick tillfällig blackout, men klarade ändå provet med 61 rätt. Överglad. Vet att det egentligen är en skitgrej, men det är faktiskt stort för mej. Jag har hållit på med det här jävla körkortet i tre år, och min mentala ohälsa har alltid på något vis kommit ivägen så fort jag börjat bli redo för att boka uppkörning. 

Nu har jag hälften kvar bara.


Körlektion 07:15 imorrn. Win? Nej. Sen jobba. Sen åka till Ikea med mamma och pappa och byta den skitta hyllan som blev fel. Hade behövt sova torsdag morgon, men då kommer Magnus och bytar skor på hästapålle. Sen stallet igen på kvällen och ta hand om nybörjargruppen. Jobba tidigt på fredag, sen KB på kvällen/natten. Dressyrlektion lördag morgon, sen ut och kolla bete med Jenny på eftermiddagen. Sen ......... lär jag vara en död person. Då ska jag bli omhändertagen av mitt gull på lördag kväll. Yay! Då är det dessutom Earth Hour!

Av Mia - 22 mars 2011 09:16


Okej, jag visste att jag skulle vara nervös, men det här är ju löjligt. Det känns som att jag kommer spy vilken sekund som helst. Jag försöker verkligen trycka i mej en macka, men det går inte särskilt bra. Kanske inte skulle tagit den där extra dosen hostmedicin inatt? Det kanske är det som spökar ?


Nu ska det bli intressant att se hur det går att sminka sej med tejpade fingrar. Sen går bussen. HILFEE!!!

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards