Alla inlägg den 30 mars 2013

Av Mia - 30 mars 2013 22:23


Wiiii vi gör KåBe ikväll. Jag älskar Annica så jävla mycket, och när hon satte igång Laakso på min Spotify visste jag inte riktigt vart jag skulle bli av, så pepp jag blev! Trodde aldrig ... Trodde inte ALLS att Laakso skulle komma från henne. KÄÄÄÄÄRLEEEEEK!


All in i ikväll. Jag har klänning, urringning och klackar, men bara en man i tankarna. Du är det underbaraste som finns, and you know it. Alla andra får en klack i knäskålen.



Nu slutar vi internetböga oss och sjunger SingStar istället. I love you to the fucking end. 

 


Av Mia - 30 mars 2013 20:04


BOOM BOOM KÅBE IKVÄLL!! Jag och Annica sitter i våra hem 150 meter ifrån varandra och är ej i närheten av färdiga för förfest nån av oss. Undrar vem som blir klar först ... 

Om nån är dum mot mej ikväll så sparkar jag in deras knäskålar med min stilettklack. Höhö. Stirrig chey nu. Sovit på soffan hos mamma och pappa, så jag är piggelin. Hoppas på att lockarna blir bra när jag fönat till håret, ska fixa smink och kläder och skutta omkring till peppa The Cure-låtar. Just nu är det dock Hästpojken som rullar på spotify. 

Ingen aning om vad jag ska ha på mej, som vanligt, meeeeen det ger sej säkert när jag rotat fram halva min garderob. I vanlig ordning. Poppar upp en bild när jag är klar. Kanske.

Av Mia - 30 mars 2013 15:24


När Hannes ringde och väckte mej imorse hade jag sovit välförtjänta elva timmar. Körde hem till honom, plockade upp Jana på vägen och vi lekte frukostdejt och kollade veckans Grimm-avsnitt. Mys. 

Hämtade upp Tina på vägen hem och vi tuffade iväg till stallet och skrittade en tur barbacka. Supermyyyys! <3 Sen fick Petra borsta av all fällpäls som fastnat på mina ridbyxor. 


Ska hoppla in i duschen nu, sen påskmiddag hos mor&far. Eventuellt lite utgång med min Annica ikväll. Känns som en bra dag detta. Kroppen mår pyttelite bättre än igår i alla fall... Borde nog sova lite middag ändå....... Shit, sån gammal.

Presentation


Ångesten gamla vän
kom och sitt här på axeln
så rider vi ut natten.
Ungdomliga ångesten
jag är för gammal
för att ha den
Men det är inte jag
som bestämmer.

Twitter&Instagram: @hobbypucko

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards